Wow

Över 20 000 användare och 23 000 sökningar sedan juni 2014. Vi är extremt glada att folk hittar hit och får svar på de frågor de söker efter. En fråga som fråga som det fortfarande efterfrågas svar på är: – vad kostar det att byta min kamrem? Det är inget svar vi sitter på men snart hoppas vi kunna presentera verkstäder som kan!

Offerter Online

I takt med att fler bilister frågar oss efter offerter på kamremsbyte kommer vi att utöka vår tjänst med möjligheten att få offerter och prisuppgifter online. Genom geografisk indelning kommer du att få ett val av olika verkstäder som är anslutna till vår sajt. I dagsläget vet vi inte när vi räknar med att ha det online men förhoppningsvis innan vecka 8 (16-22 februari) Anslut dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar direkt på mailen.

Uppdateringar

Vi har gjort samtal till olika bilmekanikers för att stämma av uppgifterna publicerade på minkamrem.se och allt ser bra ut! Vi kommer att fortsätta med undersökningen för att bekräfta miltal och intervaller. Vi har även upptäckt att menyn inte ser rätt ut i mobilen. Detta har vi nu löst ! Använd formuläret om ni har några frågor eller funderingar.