Minkamrem.se erbjuder en gratis sökbar databas för bilägare och bilmekaniker med syftet att hjälpa dessa att hitta tidsintervaller i tid och distans för kamremsbyte.

Vårt mål är att ha ett svar för alla bilar som körs idag genom att använda information från biltillverkarna och deras rekommendationer.

Det är viktigt för oss att poängtera att det finns stor felmarginal när det gäller kamremmar och drivremmar. Felmarginalen kan ligga på allt mellan 50 000 km till 250 000 km för vissa bilmodeller. Oftast beror detta på att alla bil körs på olika sätt.

Frågorna vi vill svara på är:

  1. Har min bil en kamrem?
  2. När är det dags för byte av kamremmen?
  3. Vad är det rekommenderade miltalet innan kamremmen byts?

Detta är ett par frågor som oftast ställs när det är dags för fordonservice. Nu när Minkamrem.se finns hoppas vi att fler bilägare får svar på dessa frågor utan att behöva sitta på forum eller lägga ner timmar på att söka på nätet. Vi som har kommit med idén för Minkamrem.se är bilspecialister som vill hjälpa bilägare med gratis råd.

Att byta kamrem när det är för sent är något som kan kosta dig som ägare av ett fordon en rejäl summa. Nu slipper Du då gå omkring och undra.

Har du några frågor eller funderingar över innehållet på sidan nås vi enklast via formuläret på Kontakt eller på info@minkamrem.se